SORTIDA AL CENTRE OCUPACIONAL DE SANT TOMÀS


L’objectiu d’aquesta sortida és sensibilitzar i apropar el nostre alumnat a les persones amb discapacitat intel·lectual, donar a conèixer l’Associació Sant Tomàs (serveis i tasques que s’hi porten a terme) i fomentar el respecte a la diversitat i la solidaritat vers les persones amb discapacitat intel·lectual.

Vam visitar el Centre Ocupacional de l’Associació Sant Tomàs de Calldetenes. Prèviament a la visita, a l’escola, vam estar treballant qui són les persones amb discapacitat intel·lectual i la manera com s’han de tractar, quines limitacions tenen, quines qualitats i sobretot, vam parlar de l’Associació Sant Tomàs (història, objectius, serveis que ofereix, etc.).

El dia de la visita, primer, ens van explicar quins són els serveis que ofereix Sant Tomàs, en funció de l’edat dels seus usuaris i també, ens van passar un fragment de la pel·lícula “Campeones”. Llavors, vam poder veure les instal·lacions del centre, tant les de dins com les de fora: bancals aromàtics, jardins, zona del compostatge, horts…

Vam dinar allà, vam fer una mica de joc lliure amb els usuaris del centre i a la tarda, abans de marxar vam fer una posada en comú de què ens havia semblat la nostra estada allà.

Fotos Sant Tomàs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

He llegit i accepto la Política de Privacitat.