SORTIDA FI DE CURS 6è


Els alumnes de 6è ja hem fet la sortida de fi de curs, tant esperada tot l’any.  Vam anar-hi divendres dia 2 de juny.  Vam marxar de l’escola a les 9 del matí i vam anar cap a Santa Coloma de Farnès, on vam visitar la fàbrica de galetes Trias.  Ens van ensenyar les instal·lacions i el museu, ens van passar un audiovisual i vam fer un tastes de galetes.  Que bones!

Després vam anar cap al Magma (Centre Lúdic Termal) a relaxar-nos.  Que bé s’hi estava!  I cap a dinar al buffet lliure.  Quantes coses per triar i tot boníssim!  A la tarda vam anar cap a l’Esquirol, a l’Anigami a fer un circuit aeroforestal, que no vam poder acabar a causa de la tormenta.  Vam fer uns quants jocs tancats en una sala, fins que al final va parar de ploure i vam poder continuar les activitats a fora.

Després de fer jocs a l’aire lliure, vam sopar pa amb tomàquet i botifarra o formatge, ens vam menjar un gelat i vam anar a preparar el joc de nit.  I quan es va fer fosc, preparats amb les llanternes, cap al bosc!  Tot una aventura perquè estava tot ben moll!

I ja finalment, vam acabar el dia de la sortida que tant havíem esperat. Tots junts vam poder gaudir de tot un dia de relax, d’aventures i amb la millor companyia, les nostres mestres i sobretot, els nostres companys amb els quals hem compartit tots aquests anys a l’escola.

Sortida Fi de Curs 6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

He llegit i accepto la Política de Privacitat.