ADOPT, DON’T SHOP!


L’alumnat de sisè ha participat al projecte EGRAMINT presentat pel grup d’investigació en ensenyament de les llengües de la Universitat de València i la Universitat de Vic. S’ha reflexionat sobre un problema social com és l’abandonament de mascotes i, a la vegada, sobre com funciona l’adjectiu a les tres llengües que aprenen a l’escola. El resultat ha sigut molt enriquidor i positiu!!!! Us mostrem els pòsters de mascotes abandonades que busquen una família.

Comentaris

  1. Carmen Rodríguez Gonzalo -

    Enhorabona a la mestra i a tot el grup de 6é!! Els pòsters són excel·lents.
    Esperem que hàgeu aprés molt i que us ho hàgeu passat bé fent-ho. Moltes gràcies des de València per col·laborar amb el nostre projecte.

  2. Alícia Santolaria -

    Ensenyar a usar la gramàtica per escriure millor el que es vol… quina experiència tan bonica! L’explicarem a l’estudiantat de Magisteri.
    Alícia Santolària (Facultat de Magisteri-Universitat de València)

  3. Gloria -

    Hola, alumnat de 6é.
    Sóc Gloria, una de les profes del projecte Egramint i, més concretament, de la proposta “Adopt don’t shop”. M’ha fet moltíssima il·lusió veure els cartells tan bonics que heu fet. En són molts i molt diferents! Gràcies pel vostre treball i tant de bo no hàgem de fer-ne més perquè això voldrà dir que no hi ha mascotes sense família.
    Una abraçada!
    Gloria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

He llegit i accepto la Política de Privacitat.